2008 m. vasario 16 d., šeštadienis

day before tomorrow

Vėlyvas rytas. Atsikėliau apie 4. . . :D Nes vakar per naktį komunikavau. Ir šiaip. Blūdinau. Žiūrėjau filmą. "Fink Floyd. The Wall". O po jo aš tampu apsinešusia. . . Ir viskuo patenkinta būtybe. So. Nemiga, regis, nė nebuvo dingusi. Taip man ir reikia.
*
Vakar susipažinau su vienu nauju pažįstamu. Įskaudinau vieną seną pažįstamą. Dar vieną seną pažįstamą mėginau paguosti. Paskui jis guodė mane. . . O paskutinysis, kaip visada - kaltino, pyko, niršo ir keikėsi. O tada atgailavo. Tai tik įrodymas, kad žmonės mažai keičiasi. Na bent jau kai kurie. . . Gal ir gerai?. . .
*
Vis dar noriu į negyvenamą salą. Nors gal ir nebe viena. Su kokiu smarkiai filosofuojančiu draugu. Kad linksmiau ir turiningiau būtų. . . ;)
*
Kas baisiausia - niekur neberandu ramybės. . . Net muzikoje. Baisu. Ta sumaištis mane kartais veda iš proto. Toks gyvenimas. Nuolatinis skubėjimas, nuolatinė įtampa, pastangos, nesėkmės ir sėkmės, būkštavimai ir lūkesčiai, baimės ir pasirįžimai. . . Tai tikrai gali pribaigt. Aš ir šiaip gyvenu kaip negyvenamoj saloj. . . Bet namuose negaliu surast ramybės. Bliamba, bent prie jūros nusigaučiau. . . Arba į Baltriškes. Ta vieta stebuklinga. . .
*
Kartais pasijaučiu labai kalta. Dėl to, kad stengdamasi būti atvira/teisinga/sąžininga, daug ką įskaudinu. Arba pasaukau, ko tikrai nereikėtų. O karatis nutyliu svarbius dalykus. . . Nes nežinau kaip ir kam juos pasakyti. . . Ir kodėl. . . Užburtas ratas. Ir labai kvailai jaučiuosi. Ir pykstu. Ir norisi nušokt nuo tilto. . . Bet ne. Nešoksiu. Net jei ir geriau nuo to kam nors būtų. . .

2 komentarai:

Giedrė rašė...

"O karatis nutyliu svarbius dalykus. . . Nes nežinau kaip ir kam juos pasakyti. . ."
man.

šamanė rašė...

kai žinosiu, būtinai pasakysiu. . . :) tik juos ne taip jau lengva suformuluot. . . :)