2008 m. vasario 25 d., pirmadienis

tikriausiai tingiu

Šlykščiai nesveikai tingiu. Tikriausiai net kvėpuoti jau prireikia valios pasatangų. . . Ne titaniškų, bet tikrai nemenkų. Nes visą dieną snūduriuoju. . . . Ir net dabar miegu. . . :] Nieko nieko. Ryt olimpiada. . . Mokausi nuo šeštadienio. . . :D Bet kaip nors. . . Aš nežinau kas man yra. Net baisu. Kažkaip pochuizmas išsikerojo. . . Kaip jį įveikt???. . . Nes pasekmės gali būt liūdnos. Labai.
...
So. . . Aną vakarą pažiūrėjau naują serialą "Tik mirtis mus išskirs". Kietas. Kiekviena serija prasideda vestuvėmis, o baigiasi vieno iš sutuoktinių laidotuvėmis. Viskas paremta tikrais faktais. Tai truputį keičia požiūrį į romantiką. . . . :D Ir pasidaro keista, kai pagalvoji, kad pvz mano gimdytojai kartu jau gerokai daugiau nei dvidešimt metų. . . Ir jų santykiai vis dar atrodo tobuli. Ir dar keisčiau pasidaro, kai pakalbėjus su draugais pamatau, kad mano šeima yra nesveikai idiliška. Rimtai. Niekad nesu mačiusi tėvų barnio. Visi gyvenam laimingi ir patenkinti miško vidury (kas patenkinti, kas nelabai. . . Bet kam tai rūpi. . .) :DD Tik įdomu kaip man tai seksis. . . T.y. tas garsusis šeimyninis gyvenimas. :D Pagyvensim pamatysim. . .
...
Reikia mokytis. Reikia. Bet neturiu nei jėgų nei noro. Na be abejo, dar kokias 2 valandžiukes pasėdėsiu. . . Nes labai bijau. Mokytoja sakė, kad egzamine iš šitų dalykų bėdos mum nebus, bet juk čia olimpiada, tai nieko neįmana prognozuot. . . Gailiuosi kad apsiėmiau. Pati kalta. Labai norėjau šlovės. Tad dabar panikuoju. Kvaišakvaišakvaišakvaiša. Nenoriu susimėžt. . . Na kaip bus taip. Hmmmmm. . . . :D
...

4 komentarai:

Monika Jasevičiūtė rašė...

Tokia ta meilė.
Reikalaujanti aukų. >:D
Bet šiaip, šiandien labai norisi miego. Užsitinginiavome.

šamanė rašė...

Aha. Meilė. . . Gražus ir patogus žodis. . . Tik nežinia kiek šiandien jame belikę prasmės. . . :)

Giedrė rašė...

~3/18-ąsias.
(Monika.)

šamanė rašė...

Tai va. Gal net ~2/18?
Žodžiu tik likučiai. . . :l Nemėgstu likučių. O ypatingai šitokių.