2008 m. balandžio 24 d., ketvirtadienis

Kas pasakė miau?

Gyvenu gerai. Keistai skamba, ne? Na gal ir norėčiau pasiskųsti pora dalykų, bet tiek to. Ne čia ir ne dabar. Visiems visko būna. Seniai sakau.

Mokyklinė diena buvo ganėtinai puiki. Zokas išgyrė mano straipsnį "Verdenėje" (manau gerai, kad jis tai padarė nežinodamas, kad tai mano darbas. Tikiuosi, kad nežino.) Matematikos kontrolinį parašiau geriau negu Gabas! Neįtikėtina! na tas geriau 0.5 balo. . . ;DD Bet vis vien fantastika ;D O apie chemijos fiasko verčiau patylėsiu. Nors geriau nelabai tikėjausi. . . Nieko, atsisakysiu šitos kančios kitąmet. Jūhū!

Skelbiu gedulą. Kaip ir žadėjau. Jakšiemaš! :D

Noriu miego. Noriu vasaros. Noriu, kad tu neužknistum. Noriu kad gerklės neskaudėtų. Noriu į mėnulį. Noriu į Metallica. Noriu katano. Noriu. . . O va šito tai nesakysiu. Nėra čia ko.

Šiandien įsivėliau į diskusiją "Kas yra paviršutiniškumas?". Pasirodė, kad aš ir dar gausybė planetos gyventojų, esam paviršutiniški. Na gali būt. . . ;) Nors aš paviršutiniškumą suvokiu kiek kitaip. :D

Kažko neramu. Sapnavau blogą sapną. Ir šiaip šiandien jaučiausi kaip ne savam kaily. Reikėtų išsimiegot. . . Bet kad dar tik ketvirtadienis. . .

Kultūros ir apsiskaitymo stoka. Tai gali paaiškinti beveik visas pasaulio problemas. ;D

Komentarų nėra: