2008 m. gegužės 9 d., penktadienis

Wawawywa!

Kaip pasakytų epinis Kazachstano didvyris Boratas: "Wawawywa!".
*
Viskas tiesiog pretty good! Rimtai. Net triperis iš blogger pasitraukė. Va - klausausi Killers'ų, džiūgauju, makaluoju kojomis ir plyšauju kartu su nuostabiuoju Brandonu: "Don't shoot me Santa. . . !". Pasaka, ne gyvenimas. . . Oras - nuostabybė. Jau užuodžiu vasarą (egzus, karštį, joninių laužus, prisisiotą Baltiją, ilgesį ir poilsį taip pat užuodžiu. . .) !:>>
*
Nenuostabu, kad į mokyklą kasdien ruošiuosi su vis mažesniu ir mažesniu entuziazmu. O apie nd darymo ypatumus geriau diskretiškai patylėsiu ir prikasiu lūpą. . . Che che. . .
*
Negaliu miegot per ta nelaimingą genijų Murakamį. Negaliu vakare nepaskaityt "negailestingos stebuklų šalies ir pasaulio galo". . . Baisu.
*
O pavasario proga sugalvojau rytoj kept kokį šašlyką. Jei dar bus labai norinčių, tai galite jungtis. Nesipriešinsiu. Nes kol kas dalyvių gausa nesigiriu - tik patys pačiausi (o pusė pačiausių negali dalyvauti. . .). Čia tau ne Spring Party. . . :D
*
Kad ir kaip beverstum, kad ir kaip bežiūrėtum, mokykla yra aukso kloniai. . . Mažai atsakomybės, daug linksmybių, daug draugų, gyvenimas po tėvelių sparnu. . . O ko blogai?
*
O verdiktas galėtų būti štai toks, paprastas ir aiškus: Voliokimės kol pievos žydi. . . (čia jau nebe Borato repertuaras :D)

Komentarų nėra: