2008 m. birželio 1 d., sekmadienis

That's not my name

Tikri draugai, nors ir būdami toli, sugeba skleisti gerąją energiją. Ačiū. Pirk tą D&G. . . :D
. . .
Pabudau ryte patenkinta ir romi. Kažkaip viskas (beveik) puikiai klojasi. . . Iki tobulybės toli, bet mirt rytoj nežadu. . .
. . .
Mačiau gerą filmą. Tikrai ne veltui iki 3 ryto sėdėjau susirangius virtuvėj ant kėdės. "Girl, Interrupted". Geras. Patiko. Pabaiga galėjo būt dramatiškesnė, bet neblogas. . . :>>
. . .
Buitiškumas. Nebepastebiu žydinčių kaštonų. Nes skaičiuoju dulkes ant batelių nosių. . . Ir žingsnius. Negerai. O ką daryt? Naivuoliams sunkiau gyventi. Tad ilgainiui jie tampa buitiški. Ne be pagalbos. . .
. . .
Aš ne Rūta. Aš nestudijuoju medicinos. Kiek galima. Kai sutinku nepažįstamą žmogų, jis neretai paklausia ar aš ne Rūta. Ir kelintam medicinos kurse studijuoju. Nebejuokinga.
. . .
Kaip gaila, kad nesugebu užkonservuoti prisiminimų. . . kiek gerų dalykų aš jau pamiršau? . . . O kiek dar plaukia užmarštin. . . Tikrai gaila. Na, tiek paguodos, kad kartu pamirštu ir visus blogus. . . O atmintyje kabėt lieka tik nereikšmingi mažmožiai, kurie tuo momentu visiškai nieko nereiškė. . . Negerai. Visai negerai. Alshaimeris tokių metų?:o
. . .
Noriu į negyvenamą salą. Havajuose. Tik ne į tokią pripainiotą, kaip per "Lost". Noriunoriunoriu. Na gal ne visai viena. . .

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Niekaip nesuprantu, kur dingsta laikas. Su visais tais užmirštais dalykais ir panašiai...

šamanė rašė...

Vat aš irgi nesuprantu. Ir suku galvelę, kas čia darosi. . .
Nes tikrai liūdna, kai septyniolika, o atmintis kažkokia skylėta. . . :>
O apie tai, kad paroje ryškiai per mažai valandų, tai iš viso tyliu!