2009 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Burn My Shadow

Teoriškai mano gyvenimui lyg kažko ir trūktų. Na nėra viskas taip, kaip turėtų būti pagal mano norus. Bet praktiškai... Seniai tokia patenkinta viskuo buvau, kaip dabar! Štai ką su žmonėm daro pavasaris, geras oras, saulėti rytai ir ilgėjanti diena... :)

Rytoj penktadienis! Sunku patikėt, kokiu kosminiu greičiu prašvilpė savaitė... Dantis sukandę ištveriam kitą savaitę ir atostogos! O tada belieka TIK ~8 savaitės mokslų... ir siautulinga vasara!... Ajai, net širdis apsąla pagalvojus..... :D bet pagalvojus apie 2 tyroj laukiančias anglų pamokas (individual talk ir testukas), norisi kišt galvą į įkaitintą orkaitę... Why me? Pražilsiu per tuos kalbėjimus...
.

Bet rimtai smagu būt aštuoniolikos. Gerai visai. Kažkaip kitaip tėvai žiūri. Maža, bet jau ne kūdikis. Jau panašu į žmogų. Jau daugiau laisvės. Ir kai vyno nusiperki nebereikia į skvernus vyniot... :D
.

Nevaldomi juoko protrūkiai turbūt yra nekontroliuojamas ir neišaugamas dalykas... :D
.

Kad ir kiek tave keikčiau, kad ir kaip pykčiau, bet tų metų išbraukt negaliu. Tiesiog... Yra kaip yra. Gal net ir gerai, kad viskas buvo taip, kaip buvo.

.

Kaip aš pasiilgstu... Kaip blogai, kai draugai ir mylimi žmonės taip išsimėtę kas sau...

2 komentarai:

Aurimas Nov. rašė...

Hm.. Kad ir kokie tie metai buvo, jų nepaslėpsi, o jei mėginsi, jie patys iškils į paviršių su visai savo epitetais. Vat. Gerai, kad nesigaili, nors nežinau, apie ką kalbi, bet čia jau tavo reikalai. :)
Vat. :)

šamanė rašė...

Tu teisus... :) Jie gali iškilt patys.... :) O ko čia gailėtis. Vistiek nieko negali pakeist. Tad geriau yra tai tiesiog priimti kaip dalį savo istorijos... :)

O apie ką daugiau, jei ne apie buvusias meiles gali šitaip pezėt.... :Dp