2008 m. spalio 8 d., trečiadienis

Pain

Kai sekasi - sekasi viskas, ko imuosi. Kai nesiseka... Tai nei nesvajok, kad kas nors ims ir pasiseks... Nors šitai beveik priklauso nuo to, ar aš įsimylėjus. Regis šiuo metu ne. O be reikalo!
.
Aš maniau, kad žinau ką reiškia dantų skausmas. Ak, kaip aš klydau... Va, kai antra para skauda visus burnoje esančius kaulinius darinius (dantis) ir jokie nuskausminamieji nė kiek negelbsti, tada supranti ką reiškia "skaudėti"... Ir iš viso, keista alpti mokykloje ir alpstant nuolat matyti de javu, girdėti prislopintus arba labai ryškius garsus... Narkotikų nevartoju.
.
Man kažkaip nesekasi. Visai netekau imuniteto, beveik nieko negaliu valgyt, ką mėgstu, nes skrandis tuoj pat ima streikuot... Miegu blogai, dantys pasiuto, neturiu ko įsimylėt, klasiokai niekaip iš morčiaus neišauga, sesė kartais pribaigia, šąla kojos, keičiantis orui suka kaulus, vos susinervinus ar pavargus ima skaudėt galvą... O kur alergijos visos... dieve dieve, ot nevykėlė pasidariau!!!
.
Jums taip nebūna, kad asmeniškai žmogaus nepažįsti, na niekad su juo nei kalbėjai, nei susirašinėjai, nei toje pačioje kompanijoje buvai, bet visvien jį pažįsti ir daug apie jį žinai? Keista, ar ne?

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kad tu žinotum, kiek daug žinau apie tuos, su kuriais nebendrauju... Nieko keisto tame nėra. O gal aš pati keista ;)

Voveraitė rašė...

Na... man tai nepatinka tokie žmonės, kurie niekad su manimi nei kalbėjo, nei susirašinėjo, nei toje pačioje kompanijoje buvo, bet visvien mane pažįsta ir žino net tokių dalykų, kokių ir aš pati apie save nežinau :D

Anonimiškas rašė...

Tai va, aš net pati nežinau iš kur čia. Gal tiesiog bendri draugai... :)

Na aš nevaikštau ir neskleidžiu pletkų, kaip ne kai kurios pelkių gražuolės :DDD

Voveraitė rašė...

Manau metas grįžti į pelkes toms gražuolėms... :D

Anonimiškas rašė...

Nesunkiai galima joms pagelbėt XDD