2009 m. birželio 7 d., sekmadienis

Breathe

Lietus nuplovė visus idiliškus planus apie šeimyninį sekmadieninį pikniką. Miegojau blogai. Kelintą kartą sapnuoju tą patį durną sapną. Pusiau košmarą, pusiau serialą, pusiau... Nesuprasi... Nuotaika kažkokia šūdina. Blogiausia, kad pagiežą lieju ant sesės....
.
Visi horoskopai kaip susitarę žada , kad birželis bus true love mėnuo. Aha. Jau matau. Taip žadėjo ir sausį, ir vasarį, ir kovą, ir balandį... Kokio velnio aš juos iš viso skaitau.
.
Galima teigti, kad rytoj paskutinė diena, kai eisiu į pamokas šiais mokslo metais. Sunku nuslėpti, kad šitos dienos laukiu nuo rugsėjo!..
.
Vakar iš neturėjimo ką veikt pažiūrėjau "Final destination II" (man atrodo). Nekenčiu tokių filmų, kur aktoriai nuolat kalba tik apie kažkokią jiems vieniems suprantamą logiką, mirties sąrašus, eiliškumus mirties sąrašuose... Ir, žinoma, genialiai apgauna mirtį, kai iš visų nelaimėlių lieka tik gražuoliukų porelė. Fun! Ir dar savo nelaimei pažiūrėjau kažkokį absoliučiai neįteminį ir juokingai nelogišką filmą apie mamą/psichopatę/žudikę. Ir tai vadinama gerais šeštadienio vakaro filmais. Total Košmar.
.
Tikiuosi, po savaitės oras bus gerokai geresnis. ;)

2 komentarai:

Viktorija rašė...

Bent jau pati prisipažįsti, kad ant manęs pyksti ne dėl to, kad aš kažkuo kalta, o dėl to, kad tau tiesiog bloga diena.

Pripažįsti, bet išvadų tai nedarai. :D

Milda rašė...

Visiems visko būna.... :D