2008 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Pykšt pokšt

Kas čia po galais, jei ne rojus žemėje?! Labai paprasta. Vaikučiai, čia yra Jaaamaaaicaaa. . . .

.

Gyvenu gerai. Per pastarąsias dienas mano egzistencija prilygo abrikosų valgymui, šašlų (su mokytojais ir tėvais) kepimui, vėžinimusi tai šen tai ten, darbavimusi, karščiu, šuns vedimu paplaukiot, kompiuteriu, diskusijoms su draugėmis ir galvos trankymu į sieną. Ople. Fantastika. Super. Wawawywa. Taip asile, aš tavo durnelė, tik deja ex. Pats žinai, ką tau į akį.

. Užvakar miegot nusidanginau apie 4. Kėliausi po 7. Kaunan. Mega valdo, o Akropolį teko susirast pačioms. Na, krantinė yra kur kas ilgesnė, kai eini pėkštute. . . Pagaliau turiu fotiką, feną su šaltu oru ir avietinį megstuką. Check this out! Ir padariau išvadą,kad Akropolyje tikrai galima sutikt pusę Šakių. O įsimylėt pardavėją (vyr.g.) užteko tūkstantosios sekundės dalies. . . :DD

.

Viskas super. Rezgu planus ir audžiu mintis kaip čia padaryt, kad brand new after after pas mene įvyktų. Na, jei tik bus norinčių, tai no problem. . .

.

Gal ir nuskambės kvailai, bet kai kam nors gali padėt, pasidaro labai malonu. Ir altruizmas manęs visai negąsdina. Čia gal tas pasijautimas svarbia persona? Galai žino, bet man atrodo, kad aš tikrai labai noriu važiuot savanoriaut į trečiojo pasaulio šalis. . .

.

Kai eilinį kartą nebežinai ką daryt, jau net nebekeista. . .

6 komentarai:

Voveraitė rašė...

Uoi laukiam, laukiam "...after, after.." laukiam... xD mane jau gali registruot, jei norinčių trūksta...

Anonimiškas rašė...

Tu jau seniai užregistruota!!!;P
Na, kažkaip su Giedre lyg apie kitą savaitgalį kalbėjom. . . ;)

Voveraitė rašė...

Mes su Giedre apie kitą pirmadienį kalbėjom... xD xD

šamanė rašė...

kaip pastebėjau, tai čia visi su visais skirtingai tariasi :D

Šiaip man tai esmės nelabai yra, tiesiog gali atvažiuot teta, o ir orai nežinia kokie pasitaikys :) Be to pirmadienais. . . Hmmm. . . Ar ne geriau savaitgaliį???

Voveraitė rašė...

Na, gal ir savaitgalį... O kas dar važiuotų? Reikia susirast su kuo tranzuot...

Anonimiškas rašė...

Naaa aš manau, kad gbūtų šaunu, jog ta chebra kaip pas tave ir dar keli draugai, jei tik norės :)