2008 m. balandžio 10 d., ketvirtadienis

talk to the hand

Viskas kaip ir neblogai būtų. Tik štai niekas į rock 'n' roll vakarą neleido. Ir dar močiutė-vombatė atsigrūdo. . . Visa kita - po senovei. . . Heh. Nieko gero, nieko blogo. O tai tikriausiai yra dar blogiau, negu kas nors blogo. Rimtai. Vegetacija arba ūmus daržovizmas. . . Baisu baisu. . .

Bet kažkaip laukiu pasroviui. . . Negerai. Tik kad daugiau nėra kur plaukt. Tik savo baloj makaluotis. Kartais su Jurga pakalbam, kad dėdė Likimas labai negražiai pasielgė su tokiais kaimiūkščių vaikais kaip mes, palyginus su vaikais, kurie gimė pvz Vilniuje. Juk tiek galimybių. . . . . . Nors kitą vertus, dar didelis klaustukas kabaluoja ore, ar tos galimybės būtų geresnės nei čia. . . . Na ir ar jas išnaudot sugebėtumėm. . . Va va va. Anyway. . .

Kai kurie dalykai regis taip ir įstrigę amžino įšalo žemėje. . . Nė pirmyn, nė atgal. Kaip mamutai - ėjo ėjo. Apsnigo. Sušalo. Tiek juos ir tematė. O kai kurie gražūs dalykai yra tiesiog pasmerkti net neprasidėti. . . . Vien dėl kažkokių kvailų dvejonių "o gal?. . .".

Ir vis gali pykt. Vis gali daužyt tą savo vargšę kvailą galvą į sieną, kėdę ar stalo kampą. . . . Pasauliui vis vien. Tad kalbėk į delną. Mano ausys to klausytis nepritaikytos. . . . . . :D

Juk taip?;D

Komentarų nėra: